Το ΠΕΑΚ στηρίζει το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ» του Προμηθέα

admin, 30/10/2017

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας στηρίζει το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με τίτλο «ΝΟΥΣ», το οποίο υλοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος Πατρών Προμηθέας με τη συνδρομή του ιδρύματος «Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου».

Το πρόγραμμα και έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά με ταλέντο στον αθλητισμό αλλά με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα για εκπαίδευση ή με δυσκολία στη πρόσβαση στη μάθηση να συνδυάσουν και τα δύο αξιοποιώντας και εντατικοποιώντας στο μέγιστο τις αθλητικές δυνατότητές τους με ταυτόχρονη επιμέλεια στις σχολικές τους επιδόσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης και ο προκάτοχος του Κώστας Κόντης συμμετείχαν, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, στην εκδήλωση για την υπογραφή της Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ του Προμηθέα και του Ιδρύματος «Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου», η οποία έγινε παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, στον ξενώνα του Ιδρύματος στον Καστελλόκαμπο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κανελλάκης διαβεβαίωσε τους υπεύθυνους του προγράμματος, ότι το ΠΕΑΚ στέκεται αρωγός για την επιτυχία του εγχειρήματος και θα συμβάλει με το θεσμικό του ρόλο, στις δράσεις που προγραμματίζονται σε εκπαιδευτικό, αθλητικό, πολιτιστικό και επιστημονικό επίπεδο, με βασική επιδίωξη την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής μας.