ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

admin, 29/12/2017

Μια έκπληξη επεφύλασσε η διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας για τους μικρούς αθλητές του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2017.

Οι προπονήσεις τελείωσαν λίγο νωρίτερα, οι μικροί αθλητές βγήκαν από την πισίνα, πήγαν στα αποδυτήρια, πλύθηκαν, άλλαξαν αλλά κανείς δεν έφυγε. Και αυτό διότι υπήρχε σοβαρός λόγος!

Στο φουαγιέ του κολυμβητηρίου, ο Πατρινός Καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Μακρής με τους βοηθούς του είχε στήσει τον μπερντέ του και περίμενε τα παιδιά, για να δώσει μια παράσταση προσαρμοσμένη στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

Οι γνώριμες φιγούρες του Θεάτρου Σκιών, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Καραγκιόζη, ζωντάνεψαν στο λευκό πανί, προσφέροντας άφθονο γέλιο και χαρά σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους, που δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν ένα νοερό ταξίδι στα παιδικά τους χρόνια.

Ο Κώστας Μακρής παρουσίασε μια εορταστική κωμωδία διανθισμένη με καλικάντζαρους, χριστουγεννιάτικη «μαγεία» και πολλά απρόοπτα που απόλαυσαν με την καρδιά τους, όλοι οι παριστάμενοι.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκου Κανελάκη, για μια δημιουργική νέα χρονιά με επιτυχίες όλες τις ομάδες και τους αθλητές που χρησιμοποιούν τις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάτρας, αλλά και με τη δέσμευση της διοίκησης του ΠΕΑΚ, ότι και το 2018 θα συνεχίσει τις προσπάθειες αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της πόλης, ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες.