ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

admin, 4/1/2018

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης έκανε την εξής δήλωση:

Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τη χώρα μας, καθώς μετά από οκτώ χρόνια, ανακτά την οικονομική της αυτοδυναμία και τη θέση που της αξίζει στη διεθνή σκηνή. Το ίδιο σημαντική θα είναι η χρονιά και για την Πάτρα, η οποία επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο, με τη φιλοξενία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019.

Μια σημαντική διεθνή αθλητική διοργάνωση την οποία όλοι μας, Κυβέρνηση, Δήμος Πατρέων, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι τοπικοί οικονομικοί, κοινωνικοί και αθλητικοί φορείς, οφείλουμε να συμβάλουμε για την άρτια προετοιμασία της, ώστε να φέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία, τόσο το 2019, όσο και τα επόμενα χρόνια.

Για τον αθλητισμό της Πάτρας το 2017 υπήρξε χρονιά γεμάτη επιτυχίες τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό. Γεγονός άξιο συγχαρητηρίων προς τους αθλητές, τους προπονητές, τις διοικήσεις των Συλλόγων και τους φιλάθλους.

Αυτό όμως, που δίνει ελπίδες για το αύριο αποτελούν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις αθλητών και αθλητριών μας που αγωνίζονται στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Εμείς ως Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας, συνεχίζουμε και το 2018 με χρηστή διοίκηση και συνετή διαχείριση, την προσπάθεια μας να είμαστε δίπλα στους αθλητές και τους προπονητές τους, με παρεμβάσεις και δράσεις αναβάθμισης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι θα μπορούν να προπονούνται και να αγωνίζονται με αξιοπρέπεια.

Με γνώμονα δράσης τη συλλογική δουλειά και τις ανοικτές διαδικασίες, πορευόμαστε και το 2018 στον στόχο μας, που είναι να καταστήσουμε την άθληση προσβάσιμη σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.