Συνάντηση με τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

admin, 5/1/2018

Συνάντηση με τους τρεις βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη, είχε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου 2018 τις εγκαταστάσεις του δημόσιου κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της Ε.Δ. Νίκος Κανελλάκης, ο ταμίας Πολυχρόνης Θωίδης και ο έφορος Αποστόλης Σταθόπουλος, ενημέρωσαν διεξοδικά τους βουλευτές για το έργο που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα από τη Επιτροπή για τη λειτουργία, συντήρηση και αναβάθμιση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής και παρουσίασαν τις προτεραιότητες για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσαν την υποστήριξη τους στις προσπάθειες των μελών της Επιτροπής Διοίκησης και δεσμεύθηκαν να προωθήσουν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού τους έργου, κάθε πρωτοβουλία του ΠΕΑΚ Πάτρας στην κατεύθυνση το δημόσιο αγαθό της άθλησης να καταστεί προσβάσιμο σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό πολιτών. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι εργαζόμενοι και οι τεχνικοί σύμβουλοι του ΠΕΑΚ.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον, συναντήσεις με τους βουλευτές των άλλων κομμάτων, όπως και με θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής, στο πλαίσιο ενημέρωσής τους για το έργο που επιτελείται στα δημόσια στάδια της περιοχής, αλλά και για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών δράσης, για ζητήματα αρμοδιότητας του ΠΕΑΚ.