Ν. Κανελλάκης: Η Πάτρα είναι σε θέση να φιλοξενήσει άψογα αγώνες υψηλού επιπέδου

admin, 18/07/2017

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Νίκος Κανελλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η επιτυχής, τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά, διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων, το οποίο φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», το διάστημα 13-16 Ιουλίου, αποδεικνύει ότι η Πάτρα είναι σε θέση να φιλοξενήσει άψογα αγώνες υψηλού επιπέδου.

Επί τέσσερις ημέρες, το δημόσιο κολυμβητήριο της Πάτρας λειτούργησε σχεδόν αδιάλειπτα υποδεχόμενο 1.100 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι βρέθηκαν στην πισίνα. Παρόλη την επιβάρυνση των εγκαταστάσεων όλα λειτούργησαν σωστά, γεγονός που αποδεικνύει ότι το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλες ναυταθλητικές διοργανώσεις και στο μέλλον.

Η διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων, έδωσε παράλληλα μια ανάσα στην τοπική οικονομία, καθώς πάνω από 3.000 άτομα (αθλητές, προπονητές, συνοδοί, γονείς, κτλ.) βρέθηκαν στην Πάτρα, το τετραήμερο των αγώνων.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας, εκφράζω την ικανοποίηση μας για την επιτυχία των αγώνων, η οποία αναγνωρίστηκε από τους διοργανωτές, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τη ΝΕΠ με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία, τους αθλητές και τους θεατές και δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε η Πάτρα να φιλοξενήσει και άλλες σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις».