ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

admin, 28/4/2018

Με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Νίκο Κανελλάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού στην Πάτρα, για τα εγκαίνια της 5ης έκθεσης καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας Patras IQ, που πραγματοποιήθηκαν στο δημόσιο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος», το απόγευμα της Παρασκευής 27 Απριλίου 2018.

Η αντιπροσωπεία της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ Πάτρας, ενημέρωσε τον υπουργό για τις παρεμβάσεις που έχουν αναληφθεί για την αναβάθμιση της λειτουργίας των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, ώστε να παρέχονται οι κατά το δυνατόν καλύτερες συνθήκες άθλησης στη νεολαία της περιοχής, αλλά και για να φιλοξενούνται διοργανώσεις πανελληνίου ενδιαφέροντος, όπως είναι και η έκθεση Patras IQ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, κατά τηδιάρκεια της ξενάγησής του στα περίπτερα της έκθεσης Patras IQ, επισκέφθηκε και αυτό του 3ου Αντύπα Δρόμου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου, και ενημερώθηκε από τους εθελοντές του ΠΕΑΚ για το λαϊκό αγώνα δρόμου, που τελείται στη μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η «επίσημη πρώτη» εμφάνιση των εθελοντών του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Η αντιπροσωπεία της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ Πάτρας προσέφερε στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, το λεύκωμα «1900» του Αλέκου Μαρασλή και δύο λευκώματα για το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία ευγενώς παραχώρησε το ΠΕΑΚ το Επιμελητήριο Αχαΐας.