Επίσκεψη Λ. Αυγενάκη στο πρώην Κολυμβητήριο της Αγυιάς: Το έργο της ανάπλασης θα "τρέξει" με γρήγορους ρυθμούς


Την πλήρη ικανοποίησή του τόσο για τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς, αλλά και την πρόοδο της υλοποίησης της Προγραμματικής Συνεργασίας μεταξύ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ανάπλαση της περιοχής, εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Ο κ. Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Παπαδημάτο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και στελέχη της Περιφέρειας τονίζοντας:

 «Σήμερα είμαι ακόμη πιο αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας. Σε όσους δεν μας πίστευαν και μας λοιδορούσαν θα απαντήσουμε με το έργο μας» σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Θα νικήσουμε τις βραδείες διαδικασίες του δημοσίου και θα σπάσουμε το ρεκόρ του χρόνου. Θέλουμε το συντομότερο δυνατό να προχωρήσουμε στην ανάπλαση, ώστε – όπως έχουμε πει-  να διαμορφωθεί ένας χώρος αθλητισμού, ένας χώρος ζωής» σημείωσε ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης

Ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ κ. Παπαδημάτος υπογράμμισε πως «το πρώτο βήμα έγινε, αλλά ακολουθούν και άλλα πιο σημαντικά έτσι ώστε το πρώην Κολυμβητήριο και οι χώροι που το περιβάλλουν, να γίνουν και πάλι πόλος έλξης και μαζικής προσέλευσης για χιλιάδες Πατρινούς. Αυτός είναι φυσικά ο κοινός στόχος και ευχαριστούμε τον Υφυπουργό και τον Περιφερειάρχη για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία, και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες στην προσπάθεια για την υλοποίηση του έργου ανάπλασης της περιοχής»


Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΠΕΑΚ Πάτρας, ανέλαβαν τον Μαϊο την πρωτοβουλία για την εκκίνηση των εργασιών καθαρισμού στο παλαιό Κολυμβητήριο της Αγυιάς και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία υλοποίησης των διαδικασιών για την ανάπλαση των χώρων του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς καθώς και του περιβάλλοντος χώρου.

Έργο για το οποίο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ όχι μόνο διαπίστωσαν αλλά και δεσμεύτηκαν ότι «τρέχει» και θα «τρέξει» με πολύ γρήγορους ρυθμούς για να παραδοθεί στην Πάτρα


Σχετικά

Πανπελοποννησιακό Αθλητικό Κέντρο Πάτρας

Επικοινωνία

Πανεπιστημίου 480 - Μποζαΐτικα,
264 43, Πάτρα,

"Δ. Τόφαλος" +30 2610 456131
"Α. Πεπανός" +30 2610 643903

"Δ. Τόφαλος" +30 2610 430644
"Α. Πεπανός" +30 2610 643907