ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το «παρών» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Μεσογειακό Κύπελλο Ανοιχτής θαλάσσης,  που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Μόλο της Αγίου Νικολάου το περασμένο Σαββατοκύριακο, έδωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, στηρίζοντας έμπρακτα τη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης, μάλιστα, κλήθηκε από τους διοργανωτές το απόγευμα της Κυριακής, να κάνει απονομή σε διακριθείσες αθλήτριες της κολύμβησης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καννελλάκης ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για το γεγονός ότι επέλεξε την πόλη της Πάτρας για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του Μεσογειακού Κυπέλλου Ανοικτής θαλάσσης και να συγχαρώ τόσο την ΚΟΕ όσο και τη ΝΕΠ, για την άριστη διοργάνωση. Αξίζουν επίσης, συγχαρητήρια τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και στον Δήμο Πατρέων οι οποίοι συνέδραμαν στη διοργάνωση.

Αγώνες αυτού του επιπέδου είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την προβολή της Πάτρας, ενόψει των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 που θα φιλοξενήσει η πόλη μας, αλλά και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Είμαι βέβαιος, ότι η Πάτρα μπορεί να αναδειχθεί σε πρωτεύουσα του ναυταθλητισμού, καθώς διαθέτει όλα τα εχέγγυα, υποδομών και έμψυχου δυναμικού, για να φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλες ναυταθλητικές διοργανώσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια, ως διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.»


Σχετικά

Πανπελοποννησιακό Αθλητικό Κέντρο Πάτρας

Επικοινωνία

Πανεπιστημίου 480 - Μποζαΐτικα,
264 43, Πάτρα,

"Δ. Τόφαλος" +30 2610 456131
"Α. Πεπανός" +30 2610 643903

"Δ. Τόφαλος" +30 2610 430644
"Α. Πεπανός" +30 2610 643907