Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΠΕΑΚ Πάτρας-Δώσε αίμα σώσε μία ζωή


Η Χώρα μας βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση. Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες.

Ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με τις έννοιες της πειθαρχίας και της συνεργασίας. Το να ζούμε αθλητικά μας ωθεί να πράττουμε με πνεύμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, εθελοντισμού και πάνω απ’όλα αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπό μας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο και μέσω του προγράμματος της ΓΓΑ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑτο ΠΕΑΚ Πάτρας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ ΠΑΤΡΩΝ  διοργανώνει τη Δευτέρα 27/04/2020 και ώρες 08:30-13:30 και 17:30-20:30 εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου Ολυμπιονίκης Α. ΠΕΠΑΝΟΣ.

 

  1. Δηλώστε στο mail μας peakpatras@gmail.com πόσα άτομα εκ μέρους του σωματείου σας (ονομαστικά) θα λάβουν μέρος στην αιμοδοσία μέχρι την Τετάρτη 08/04/2020 προκειμένου να κάνουμε τον προγραμματισμό των ραντεβού.
  2. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε αναλυτική ενημέρωση για το ποια ώρα θα πρέπει να προσέλθετε στο χώρο αιμοδοσίας του πεακ.
  3. Για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία των ραντεβού θα τηρηθεί απαρέγκλιτα και με απόλυτη τυπικότητα.

 

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ #ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ_ΓΙΑ_ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 

Η  Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ  ΠΑΤΡΩΝ